Již 14 let prodávám nemovitostí.

Již 14 let prodávám nemovitostí.


Jak jsem se k této práci dostal?

Od roku 1989 jsem pracoval v obchodním oddělení ve strojírenství a následně v textilním průmyslu.

V roce 2007 jsem potřeboval změnu a tak jsem nastoupil do nejmenované realitní kanceláře, abych se stal součástí její nově vznikající pobočkové sítě. Byla to pro mě výzva i příležitost posunout se někam dál. Získal jsem tam hodně zkušeností kladných, ale i záporných. Proto jsem se v roce 2014 rozhodl vydat vlastní cestou a spolu s kolegyní jsme oteřeli v Opave svojí realitní kancelář HOSP.CZ. V současné době se ke mně přidal i můj syn a věřím, že spolu vytvoříme opravdu rodinnou kancelář.

Proč mě práce realitního makléře baví?

Na mé práci mi vyhovuje různorodost. Skoro každý den jednám s novými klienty, poznávám nové nemovitosti. Stále se učím nové, zajímavé věci, a to z mnoha různých oborů, protože chci mým klientům poskytovat ty nejlepší služby. Prodej nemovitostí není nic snadného. Mohou se vyskytnout různá úskalí, která vystaví prodávajícího nebo kupujícího nečekaným rizikům. A mým úkolem je těmto rizikům předcházet nebo je zcela vyloučit. Myslím, že se mi to daří. Podívejte se jen na část uzavřených obchodů.

Co je pro mě při této práci důležité?

Nejdůležitější je důvěra mezi mnou a klienty, ideálně opakovaná.
Jsem rád, že se mi už 14 let daří důvěru klientů získávat a že jsou s mými službami spokojení a že se ke mě vracejí. Podívejte se, jak hodnotí moji práci.

Jan Homola reality
Autor: Jan Homola reality

Realitám se věnuji od roku 2007. Úspěšně jsem zrealizoval víc než 280 obchodů. Vyzkoušejte mě. Pomohu prodat i Vaši nemovitost.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA